Screen Shot 2015-11-19 at 19.51.08

Honor 7 och Petter [sponsrad video]

Man måste våga utmana saker o ting i livet. Att börja med sig själv kommer inte bara ge dig men även din omgivning inspiration att våga. Många gånger är man rädd för att misslyckas men även ofta så tittar man tillbaka och skrattar åt sig själv för att man inte vågade. Det finns inget bättre än att nå upp till sina egna mål man satt för sig själv. Samma sak gäller inom tech. Hade människor inte vågat pressa gränserna och vågat tänka annorlunda så hade världen ej sett ut som den gör idag.
Idag är vi väldigt uppkopplade och vi tar de mesta inom teknik för givet tills det slutar att fungera.
Tänjer man på gränserna så når vi dit en dag. Alla filmer jag såg som barn där det fanns massa cool teknik har blivit verklighet idag och jag njuter att tech-industrin fortsätter att visa världen vart skåpet ska stå.

[sponsrat inlägg]

Screen Shot 2015-11-19 at 19.51.08