SM-G925FZDANEE-396706-0

Samsung Galaxy S6 edge+ hjälper folk att hålla sig uppdaterade med notifieringar

Samsung-Galaxy-S6-Edge-Full-Specs-Rundown-Photo-Gallery-474559-11 Världens första Dual-Edge display kom till i samband med att samsung hade behovet att skapa något nytt. Då introducerades Samsung Galaxy S6 Edge. Vad vi idag ser i Galaxy S6 Edge + är en upgradering i alla aspekter av ordet.
Samsung gick igenom allt och gjorde Galaxyn ännu bättre, en större och snabbare skärm som går ända ut i sidorna på telefonen vilket väcker liv i allt du ser. Med tanke på att musik har en så stor roll bland smartphones i dagsläget så har Samsung även förbättrat ljudkvalitén avsevärt i Galaxy S6 Edge +.
Du kan inte heller riskera att batteriet tar slut när det finns så mycket att se och utforska, därför har Galaxy S6 Edge + en ännu längre batteritid. Edge + behöver inte ens en sladd för att ladda batteriet.

Se klippet nedan!

Klicka på länken för mer information

http://www.samsung.com/se/discover/mobile-innovation/smartphones/#